duminică, 10 februarie 2013

Imagini din Roma





    Roma, este un oras foarte aglomerat, Plin de turisti, dar Roma inseamna mai mult decat o fotografie cu familia noastra si cu Colosseum  pe fundal.  Strazile Romei ne ofera un spectacol unic, in fiecare zi. 




Toti cei care ajung in Roma  vad diferite scene pe strazile orasului, dar nu le surprindem din diferite motive sau nu le luam in seama, poate ne este frica sa scoatem camera sa imortalizam  aceea scena din viata acelui oras. Cand drumurile ne poarta pe strazile diferitelor  orase ale lumii, fotografiem doar obiective turistice cu noi langa acestea, pentru a le arata prietenilor, pentru a le posta pe facebook, twitter sau alta retea de socializare.







 Asta am facut si eu in vizita la Roma, dar am incercat sa mai surprind, cat am putut, cotidianul Romei. Roma insa, are adunata in strazile sale toata frumsetea  oraselor din lumea mare. Roma  are laolalta, in strazile ei, toata grandoarea oraselor vizitate de mine. Roma are pe strazile sale istoria civilizatiei, de la inceputurile ei.  Astazi milioane de oameni vin din toata lumea pe strazile Romei sa calce pe drumul pietruit al istoriei din Forumul Roman.  










































































Un comentariu:

  1. Foarte expresive fotografiile tale , Laurenţiu ! Ceea ce m-a frapat este faptul că am văzut în ele şi vreo două mirese . Ştiu că în Itaia căsătoria a devenit un act de mare curaj pentru bărbaţi . Se vede treaba că n-a dispărut sămămţa iubirilor etrne nici acolo ! Totuţi !

    RăspundețiȘtergere