duminică, 17 februarie 2013

Limenaria, imagini




    Limenaria este un locul ideal pentru un concediul placut si linistit. Tavernele sunt amplasate pe lungimea falezei, dar nu numai. Seara, turistii ies la promenada, statiunea este  este animata. Gasiti si 2-3 cluburi de noapte pentru distractie, le gasiti pe  langa taverna Mouraghio. Surpermarket-uri la fiecare strada mai importanta, aveti  banci si bancomate. Limenaria este o localitate cocheta, curata. Locuitorii din Limenaria sunt primitori, te ajuta cu tot ce pot si oricand vor incerca sa le faca pe plac turistilor. Gasiti magazine de suveniruri, pravalii unde gasiti carne si peste proaspat. Peste proaspat puteti sa gasiti  in fiecare dimineata  in port, cand vin pescari de pe mare, pana in ora 7 dimineata. Este si un bazar unde puteti gasi orice vreti si unde accesul autoturismelor este interzis. Limenaria este inconjurat pe delaurile din spatele statiunii de livezi cu maslini. Statiunea este intinsa de-a lungul tarmului, la prima vedere nu este plaja. In lungul  falezei  plaja este ingusta. Din acest motiv cei care sunt in trecere prin oras sau vin sa faca plaja vor spune ca Limenaria nu are plaja, la prima vedere au dreptate, dar...








   Recomandari pentru plaja cu nisip fin si fara pietre in apa; Este cea mica de langa port,  plaja cea lunga, spre fabrica de aur Iris Gold,  dar nu toata, doar in anumite portiuni, in zona hotelului Grand Beach este nisip fin. Plaja Metalia este cautata pentru locatia ei, dar si pentru peisajul subacvatic superb unde majoritatea turistilor vin pentru snorkeling. 





 Vila Corina Fay 

       Vila Glauke Voidomati



























 Vila Iannis








































Camera de la Corina Fay


Arghiri, patronul vilei Corina Fay, Vila Iannis si hotel Molos.



Vasilis
















3 comentarii:

  1. Știu că Thassos este una dintre constantele tale. Locul pe care e musai să-l vezi măcar odată pe an. Presupun că nici anul ăsta Limenaria n-o să lipsească din program, așa-i?
    Mie, drept să-ți spun, mai mult mi-a plăcut Corfu.

    RăspundețiȘtergere


  2. Nu stiu ce sa spun Bubu, anul acesta urmeaza cu siguranta Parga, biletele sunt cumparate cu ocazia ofertelor de Black Friday. Cand va mai fi Limenaria? Cine stie. Vom reveni in Limenaria, cu siguranta ca se va intampla, odata, candva, dar acum, in 2013, nu pot sa spun ca urmatoarea destinatie va fi Limenaria. Pentru noi, Limenaria, este locul unde ne vom simtim intodeauna ca acasa, avem prieteni printre localnici, cei de Limenaria ne cunosc, suntem bine primiti ori de cate ori mergem in acest loc, este ceva de suflet pentru familia mea cu acest loc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ştiu de ce nu mă simt atras de Elada , de stancile lor sterpe , de plajele pietroase , de cultura veche care te izbeste la fiecare pas , de lumina soarelui ce pare a cadea diferit si de care am auzit numai.M[ faceti curios si tu si Bubu si Dan Micu . Cu voi as indrazni sa plec la un drum in acea directie ...dar sa descopar singur acele meleaguri , nu ma simt tentat . Pas du tout , mon cher ! :)

    RăspundețiȘtergere