joi, 21 august 2014

Studio Martha, Nei Pori




Sistem Self - Catering.


  Am cumparat, prin programul Early booking, cu pretul de 393 euro, 3 bilete,   transportul cu autocarul fiind  inclus in pret, prin agentia Agentia Hello Holidays. Transportul a fost  fara probleme, autocarele mari, curate, soferi  experimentati si binevoitori. Insotitoarea grupului a fost Madalina, cred ca pentru prima data facea acest lucru, dar foarte amabila si saritoare in orice problema  pe care turistul o avea.


   Vila este situata langa biserica din Nei Pori.











 Toaleta de pe terasa, este deschisa doar in ziua plecarii



 Pe proprietara o cheama Martha si sta la parter, prima camera pe dreapta. Nu vorbeste engleza, doar greaca. 

 Martha
 Vila are2 etaje.


Camera


 Am stat in camera 21 –
tripla, etajul doi. Camera nu este mare, cu gresie pe jos.  Nu sunt prosoape  la baie. Nu se face curat pe toata perioada celor 7 nopti si nu se schimba lenjeria. Camera cu chicineta, frigider, televizor si Aer Conditionat.Nu am avut nevoie de aer conditionat. Wi Fi gratuit, mergea foarte bine pentru Grecia.






 In fiecare dimineata la ora 7:30 bat clopotele!!! 




 Aerul  Conditionat, daca il iei de la proprietara costa 4 euro/zi AC, daca luati din tara/agentie platiti 5euro/zi. Aveti galeata cu mop, matura cu faras. Chicineta este dotata  cu toate ustensilele de care are nevoie o bucatarie. Frigiderul merge tot timpul chiar si fara sa lasati cardul magnetic in locasul lui.

 Baia


Este mica, dusul fara perdea. Apa se strange in mijlocul baii, dar se scuge fara probleme. Nu mirosea de la canalizare si scurgere.  Daca nu sunteti atenti cand faceti dus apa poate sa intre direct in camera. Apa fierbinte a fost tot timpul.

Imprejurimi

In coltul vilei, cum iesiti in partea dreapta se afla o brutarie – patiserie.

 Brutarie - Patiserie

 In fiecare dimineata cumparam de acolo:  Paine normala 0.80 centi . Paine neagra 1 euro. Croissant cu ciocolata ( multa ) 0.50centi. Danish ( cu branza dulce si stafide) 1.30 euro.
Aveau foarte multe produse de patiserie, iaurt si lapte proaspat.
Supermarket-uri la primele intersectii, indiferent pe care parte a strazii o luati spre plaja. Cum iesiti din vila si faceti dreapta si iar dreapta gasiti o macelarie, circa 30 metri.

 Macelarie

 Are si un gratar afara daca vreti sa va faceti produsele cumparate.

Plaja din centrul statiunii se afla la circa 5 – 7 minute de mers.



Punctul 2.




Un comentariu: