duminică, 6 octombrie 2013

Studio Anna Beach, Limenaria



    Studio Anna Beach este situat pe faleza  din Limenaria. Amplasat intre Hotel Ralitza si Hotel Samaras cu fata la mare. Este un studio  cochet, frumos aranjat, cu bun gust, in ton cu celelalte cladiri din jurul sau. Piscina se afla in spatele caldirii, foarte frumos aranjata, decorata interesant, trecerea din hotel spre piscina se face pe un podet din lemn, Se poate intra la piscina si pe aleile laterale care duc catre alte studiouri aflate in spate , locatia este frumos ingrijita si mentinuta de la an la an. Piscina are si jacuzzi .



                   Intrarea laterala




La parterul cladirii este barul  Vithos. Exista wifi free. La bar se poate servi  micul dejun, pranz, cina. Are o terasa placuta chiar pe malul marii, in fata studioului. Pe fatada, in dreptul barului sunt amplasate doua ecrane imense, unde se pot viziona meciuri de fotbal, in direct, din campionatul Romaniei, campionatul Angliei, Spaniei, cat si diferite  competitii  sportive internationale transmise live.



Pe cel care are grija de tot, il cheama Makis, este un baiat serviabil, pus pe glume tot timpul, un baiat prietenos, oricand sa te ajute daca ai nevoie de ceva. Seara, la terasa studioului am gasit o atmosfera placuta si relaxanta.

 Am avut camera tripla, numarul 32, etajul 2 cu vedere la mare.






 Camera cu  televizor, frigider si chicineta cu tot ce ai nevoie pentru o bucatarie, daca aveti nevoie de ceva in plus vorbiti cu Makis si totul se rezolva. Camera nu era foarte mare, gresie pe jos la fel ca in toate locatiile gen Studio si hotel de 2 stele in Grecia. Baia cu dus, 


incapatoare, apa scursa de la dus nu intra in camera, se scurgea fara probleme in gura de canalizare. In baie nu mirosea. Curatenie se facea in fiecare zi, lenjeria si prosoapele au fost schimbate o data pe sejur.  Nu am folosit aerul conditionat. Seara daca stateam cu geamul deschis se auzeau valurile marii si zumzet de la terasele insiruite pe faleza, dar nu era deranjant.











 Am citit cateva pareri pe Softpedia de la useri care nu au stat in acest hotel , dar care dadeau sfaturi si indrumau cititorii  sa nu aleaga acest hotel din cauza zgomotului  foarte mare , din cauza barurilor si a teraselor, dar nu este asa. Niciodata dupa ora 23:00 nu mai era zgomotul deranjant, daca inchideam geamul nu se auzea nimic din afara, asa ca mergeti cu incredere, asta o pot spune din proprie experienta. 







Plaja din fata Studioului Anna Beach  este foarte ingusta, se coboara din terasa pe o scara de metal, daca sunteti  cazati in hotel nu platiti nimic pentru sezlonguri si umbrela.  In apa sunt pietre mari pe o distanta mare, trebuie sa fiti atenti cand intrati in mare sau sa aveti acei cipici contra aricilor cu talpa de cauciuc.







 Personalul este foarte serviabil, amabil. Makis este peste tot, oricand aveti nevoie de el  va ajuta in orice problema. Noua ne-a placut studioul Anna Beach, ne-am simtit foarte bine si relaxati in aceasta locatie. Cu prima ocazie cand ne vom intoarce in Thassos  tot la  Anna Beach  Studio vom alege. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu